Anderen over mij

“Door Hielle ben ik beter gaan begrijpen hoe ik mijn werk doe, kan doen en welke keuzes ik kan maken. Ik werd uitgedaagd te durven en  heb uitdagingen aangepakt. Hierin ben ik echt geholpen door de gesprekken met Hielle. We zijn echt tot de kern gekomen, ik snap het beter, en kan weer stappen zetten. Het heeft mij steun gegeven om nog meer te durven. Zoals voor mezelf beginnen. Dit kenmerkt de professional Hielle, die ik zou omschrijven als een energiek, enthousiast, sympathiek en doortastend iemand, bij wie ik me helemaal bij op m’n gemak voelde, die het ‘anders’ durft te doen.”

Rutger van Hijum


“In de afgelopen jaren heb ik bij Hielle een aantal coachingstrajecten gevolgd. Dat is voor jezelf als coachee hard werken. Hielle bevraagt je steeds vanuit nieuwe invalshoeken en houdt je telkens een spiegel voor waardoor verrassende inzichten ontstaan. Ook heb ik het stijlprofiel van Q4profiles gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen omdat het inzicht geeft in je eigen gedragsstijl en hoe je in gedrag zou kunnen variëren om net iets gemakkelijker te acteren in bepaalde situaties. Dankzij de coachingsgesprekken bij hem is er voor mij meer ruimte ontstaan in mijn denken en handelen. Bij Hielle voelde ik mij vanaf het eerste gesprek op mijn gemak en vertrouwd om mijn verhaal te doen. De coachingsgesprekken bij hem hebben mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Jozua Blauw


“Ik heb twee coachingstrajecten gedaan bij Hielle. Ik zat in de in knoei met mezelf en wilde daar per se wat aan doen. Ik realiseerde mij ook dat ik daar zeer waarschijnlijk hulp voor nodig had; ik wist alleen niet wie mij kon helpen en in welke vorm. Ik wist wel dat ik geen behoefte had aan een psycholoog. Eigenlijk door toeval ben ik in die periode Hielle tegengekomen en hij raakte direct een zeer gevoelige snaar bij mij. Al tijdens de intake wist ik dan ook dat coaching het beste was wat me kon overkomen. Hielle heeft tijdens de intake eerst heel kundig geïnventariseerd waar mijn pijnpunten liggen. Hij wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ik kon zaken met Hielle bespreken die ik privé nooit kon of wilde bespreken en dat was nodig om mezelf veel beter te leren kennen. Ik heb een stijlprofiel bij hem gemaakt die rode draad was in onze gesprekken. Ik weet inmiddels waar mijn valkuilen liggen en hoe ik daar mee om moet gaan. En voor mij heel belangrijk: ik kon tijdens en na de sessies weer stappen zetten in de goede richting. Ik snap nu ook veel beter hoe het gaat in de interactie tussen verschillende temperamenten. Ik heb geleerd en ervaren dat je door je eigen gedrag af te stemmen op iemand anders zijn temperament,  zonder je zelf daarbij te kort te doen, veel gemakkelijker met die persoon kunt omgaan. Kortom:  de sessies met Hielle hebben mij vooral heel veel gebracht. Tegen het eerste gesprek zag ik best op. Dit omdat je weet dat je de confrontatie met jezelf aangaat, maar het is het echt dubbel en dwars waard geweest! Dit had ik tien jaar eerder moeten doen of eigenlijk al tijdens mijn studie.”

Joost Bakker


“Niet dat ik met mezelf hopeloos in de knoop zat. Maar ik was ook niet tevreden over de manier waarop ik soms reageer in de contacten met anderen. Of niet reageer. En waarom komt mijn verhaal bij de een wel goed over en bij een ander niet? Ligt dat (alleen) aan mij? Dat soort vragen. Door de coachingsgesprekken bij Hielle heb ik meer inzicht gekregen hoe een en ander werkt. En hoe het zou kunnen werken.  Met die kennis op zak ben ik aan het oefenen. Dat gaat niet altijd vanzelf, maar ik merk dat ik langzaam aan zelfverzekerder contact leg. Mensen zijn verschillend; de benadering die bij de een werkt zal bij een ander niet het gewenste resultaat hebben. Ik weet nu waar hem dat in zit. Ik heb me vanaf het eerste gesprek bij Hielle op mijn gemak gevoeld. In een vertrouwelijke sfeer is er ruimte om jezelf tegen te komen. De gesprekken hebben mij verrijkt; het is een investering in mijzelf geweest. Mocht je er over denken dit ook te ervaren: nu doen! Waarom wachten tot je de 60 bent gepasseerd?”

Harry Koops


“Tweemaal heb ik een traject bij Hielle gevolgd. De eerste keer omdat ik zoekende was naar mijn vervolgstap op de arbeidsmarkt. Welke omgeving, welke baan en welk bedrijf past bij mij? Aan de hand van het Q4 stijlprofiel en de gesprekken die ik daarover met Hielle heb gehad, heb ik veel over mezelf geleerd. Op basis van deze inzichten kon ik gerichter zoeken naar een volgende baan. Een paar jaar later besloot ik opnieuw contact te zoeken met Hielle om mijn kennis over de Q4 profielen en mezelf weer naar boven te halen en verder uit te diepen. Dit traject heeft me veel inzichten gegeven in hoe de stijlen bij anderen te herkennen en hier heb ik als leidinggevende in mijn werk profijt van.  Naast dat hij een fantastisch mens is, zijn de gesprekken met Hielle erg prettig. Omdat hij zelf ook erg open en energiek is, neemt hij je daarin mee en laat hij je hele mooie dingen over jezelf ontdekken. De gesprekken hebben mij erg veel inzichten gegeven over mijzelf en anderen. Deze inzichten pas ik nog dagelijks toe.”

Mark Uitvlugt


“Samen hebben wij heel wat lastige mediations tot een goed einde hebben gebracht. Je bent heel anders dan ik en dat was nu juist het mooie aan onze samenwerking. Altijd met respect voor elkaars verschillen, hebben we samen voorlichtingen gegeven over conflictmanagement, mediations gedaan en cursussen gegeven. Ook heb je mij een keer geholpen, toen ik wat problemen had. De vriendelijke en respectvolle manier waarop je dat gedaan hebt zal me altijd bijblijven. Je bent een warm mens met altijd een luisterend oor. Ook ben je niet bang om, waar nodig, kritisch te zijn en weet je op een respectvolle manier je mening te geven. Ik denk met veel plezier terug aan onze samenwerking en weet gewoon dat personen die jou als coach krijgen bij jou in goede handen zijn”.

Tineke Kats

Ga terug naar de startpagina